Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenDopenDe Doop met de Heilige Geest – Ds. G.S. Molenaar (1e druk)

De Doop met de Heilige Geest – Ds. G.S. Molenaar (1e druk)

3,95 incl. BTW

Auteur:Ds. G.S. Molenaar
ISBN:— geen —
Uitgever:J.H. Kok NV, 1e druk 1963
Uitgave:Gebonden softcover, 272 blz.
Kwaliteit:In goede staat

Uitverkocht

Zoek of dit boek beschikbaar is op Bol.com:
Categorie:

Beschrijving

Volgens het Nieuwe Testament is de doop met de Heilige Geest een ervaring die door Jezus is ingesteld. In het evangelie volgens Lucas beschrijft Jezus het ‘als de belofte van de Vader’ door welke de discipelen ‘kracht uit den hoge’ (Lucas 24:49) zouden ontvangen. Onder de verschillende kerkelijke stromingen zijn verschillende interpretaties van wat de ‘doop met de Heilige Geest’ precies inhoudt.

Recensie(s):

Dit boekje ben ik gaan lezen, en het heeft mij veel gedaan: om nu toch van dag tot dag VOL van de Heilige Geest te kunnen en te mogen zijn. Het verlangen kwam onweerstaanbaar over mij om geen armzalig leven te leiden, hoewel het tot mijn doodssnik arm-zalig blijft…! Om steeds innige, tere verborgen omgang met mijn Vader te krijgen.
Niet zozeer religie, maar relatie. Niet alleen een stel waarheden over de Zaligmaker, maar vooral geloofsverbondenheid, vertrouwelijke omgang met mijn Zaligmaker. “De volheid van de Heilige Geest is op geen enkele andere wijze bereikbaar dan via het Kruis, waar het Lam Gods het grote offer bracht.” “De talloze problemen die opdoemen zijn niet onoplosbaar, als men de mogelijkheden van de Heilige Geest maar niet beperkt tot het verleden.”  http://dspieters.refoweb.nl/1810347.htm

Zie voor verdere TOELICHTING ook  de TEN GELEIDE in het boek !

Auteur:Ds. G.S. Molenaar
ISBN:—- geen —  (geen 902423509X 9789024235094)

Extra informatie

Gewicht346 g
Afmetingen198 × 130 × 24 mm