Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenDagboekenVeertig dagen, veertig woorden : woorden van Jezus bij de veertig dagen voor Pasen – David Winter

Veertig dagen, veertig woorden : woorden van Jezus bij de veertig dagen voor Pasen – David Winter

3,95 incl. BTW

Auteur: David Winter
ISBN10:
ISBN13:
9033890216
9789033890215
Uitgever: Ark boeken
Uitgave: Paperback, 133 blz.
Kwaliteit: In NIEUW staat

Uitverkocht

Bestel dit boek via Bol.com

Veertig dagen - veertig woorden

Auteur: David Winter
ISBN: 9789033890215
Conditie: Goed
Prijs: € 9,90

Bekijk op Bol.com

Beschrijving

Woorden van Jezus bij de veertig dagen voor Pasen

Soms lijkt het alsof de Bijbel je overspoelt. De woorden overstelpen je en het kan je allemaal te veel worden. Juist in de lijdenstijd, de veertig dagen tussen Aswoensdag en Pasen. Dit boek biedt een nogal simpele oplossing: lees minder. Laat op elk van de komende veertig dagen maar één woord uit de Bijbel tot je spreken. Eén woord van Jezus. Soms bekend en belangrijk, soms ogenschijnlijk alledaags en betekenisloos.

Zet voor deze ene keer in plaats van een telescoop eens een microscoop op de Bijbel. Stel het beeld scherp en ontdek wat een enkel woord betekent. Heel letterlijk. Dit boek heeft zijn doel bereikt als het dat ene woord van de Here Jezus op een nieuwe manier tot leven roept.

David Winter is een bekend schrijver en radiomaker in het Verenigd Koninkrijk. Hij werkte bij de BBC als hoofd van de afdelinggodsdienstige programma’s en is nu voorganger in de Anglicaanse kerk van Oxford. Hij levert bijdragen aan het radioprogramma ‘Thought for the Day’ en heeft diverse bijbelstudieboeken geschreven.

Recensie(s):
Het is een oude traditie in de kerk dat men zich voorbereidt op het Paasfeest in de veertig dagen die daaraan voorafgaan. De schrijver is pastor in de Anglicaanse kerk van Oxford. Hij heeft veertig woorden gekozen als leidraad voor even zoveel overdenkingen. De woorden komen uit de toespraken van Jezus in de evangeliën. De overdenkingen zijn kort en zeer bevattelijk. Voor persoonlijke meditatie is dit boek aan te bevelen.

(Biblion recensie, J.A. Eekhof.)

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE van het boek !

Auteur: David Winter
ISBN: 9033890216 / 9789033890215

Extra informatie

Gewicht 235 g
Afmetingen 220 × 140 × 11 mm