Tweedehands Christelijke boeken
HomeTweedehands Christelijke BoekenCD-AudioDelina – luisterboek (9 CD’s) – Het levensverhaal van Henny Delina van Veelen-Bos : CD-Audio

Delina – luisterboek (9 CD’s) – Het levensverhaal van Henny Delina van Veelen-Bos : CD-Audio

3,95 incl. BTW

Titel:Delina – luisterboek (9 CD’s)
EANr:– – –
Language:Nederlands
Subtitels:– – –
Year:– – –
Category:CD-audio (9)
Duration:11 uur

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Het levensverhaal van Henny Delina van Veelen-Bos (1928-2007) 

Wanneer je de dochter bent van een hooggeplaatste NSB-er en een Duitse Zigeunerin, vraagt dat om moeilijkheden. Haar vader offerde haar op aan het Nazisme. Tegelijkertijd werd haar leven als “Zigeunermischling” door ditzelfde Nazisme bedreigd. Na haar vlucht voor de Russen maakt de honger bijna een eind aan haar leven. Dan wordt ze door kloosterzusters opgevangen, die haar niet alleen lichamelijk weer op de been helpen, maar haar ook over Jezus vertellen. Ze wordt gedoopt en ontmoet Jezus in een visioen.

Deze ontmoeting zal de rest van haar leven bepalen. Ondanks vele teleurstellingen. Maar ze vindt Hem; of liever gezegd: Hij vindt haar! De rest van haar leven was Henny Delina getuige van haar grote liefde: Jezus. Hij sprak tot haar en zij luisterde. Op die manier beleefde ze de meest fantastische avonturen met Hem. Door haar artistieke inslag en haar huwelijk met een veel jongere man werd zij niet door iedereen begrepen en onderging veel afwijzing. Toch liet zij nooit haar blijdschap roven. En overal zijn mensen, die door haar Jezus gevonden hebben of stimulans en bemoediging ontvingen.

Samen met haar man Gordon beleefde ze veel avonturen. Dit luister boek staat dan ook vol met verhalen en allerlei anekdotes. Laat u bij het lezen stimuleren om ook een dergelijk leven te ontvangen. Geluk is dichterbij dan u denkt!

Zie voor verdere TOELICHTING ook de ACHTERZIJDE !

Titel:Delina – luisterboek (9 CD’s)
EANr:– – –
Starring:voorgelezen door Martine Bunschoten en Gordon van Veelen.
Director:Drs. Gordon van Veelen
Studio:
Language:Nederlands
Subtitels:– – –

Extra informatie

Gewicht220 g
Afmetingen250 × 145 × 11 mm
X